Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Karacaoğlan Anaokulu

Telefon : 03223271010
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://karacaoglananaokulu.meb.k12.tr
Adres : Şehit Erkut Akbay Mah.2798Sk.Yüreğir/Adana
VİZYON : KARACAOĞLAN ANAOKULU VİZYONU Karacaoğlan Anaokulunun vizyonu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal ve uluslararası düzeyde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.
MİSYON : KARACAOĞLAN ANAOKULU MİSYONU Karacaoğlan Anaokulu, öğrencileri bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı,Laik Ve demokratik Cumhuriyeti Savunan bireyler olmak üzere eğitim alırlar.
BAŞARILAR :

Öğretmen :15
Öğrenci :208
Derslik :7
Kütüphane Kitap Sayısı :1500
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Saatler : 07:30-12:30 12:30-17:30
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : Şehit Erkut Akbay Dolmuşları.(Çetinkaya-Valilik-Mustafa Kemal Paşa Bulvarı güzergahından) Kiremithane-2 dolmuşları.(İnönü Parkı, Adliye, Merkez Cami, Kozan Yolu güzergahından)
Yerleşim Yeri : Şehit Erkut Akbay Mah.2798 Sk.Yüreğir/Adana
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine (Büyük Şehir Belediyesi) 6km´dir
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : E-Twinning,Ekookul,Okullarda Orman,Beslenme Dostu
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erasmus Plus
Yazdır :